Pobūdis: Darbo pobūdis:
• Maisto ruošimas pagal nustatytus receptus ir technologinius aprašymus;
• Darbo vietos švaros ir tvarkos palaikymas, higienos normų laikymasis;
• Maisto produktų kokybės užtikrinimas ir efektyvus jų naudojimas;
• Darbas komandoje, bendradarbiavimas su virtuvės personalu ir padavėjais;
• Patiekalų pateikimas pagal restorano standartus;
• Atsakomybė už sklandžią virtuvės veiklą savo darbo metu.
Reikalavimai: Reikalavimai kandidatui:
• Bent 3–6 mėnesių darbo patirtis virtuvėje (gali būti praktiką ar pagalbinio virėjo darbas);
• Noras mokytis ir tobulėti kulinarijos srityje;
• Atsakingumas, tvarkingumas ir greita orientacija;
• Gebėjimas dirbti komandoje ir laikytis darbo tvarkos;
• Higienos normų žinojimas (turėjimas galiojančio sveikatos paso – privalumas);
• Motyvacija ir pozityvus požiūris į darbą.
Atlyginimas: 1600 € iki mokesčių išskaitymo / apie 1063 € "į rankas" Įmonė: UAB "Ponio uodega" Miestas: Vilnius Kreiptis: Trakų gatvė 15 - 1, 060432252, sadutotutobar@gmail.com Paskelbta: 2025.05.12 Galioja iki: 2025.06.11